Nutellalı Cheesecake

Reçete 1

1000 gr Un

  750 gr Toz Şeker

  800 gr Margarin 

  400 gr Cookiemix

  150 gr Su

     8 gr Limon Kabuğu Rendesi 

   60 gr Nutella

Reçete 2 

458 gr Labne

165 gr Toz Şeker

165 gr Yumurta 

  33 gr Un

    1 gr Vanilya Tozu 

  60 gr Süt 

   8 gr Nişasta 

185 gr Whiplio 

   1 gr Limon Kabuğu ve Limon Suyu

Dekor 

100 gr Nutella 

Hazırlanışı :

Taban için Reçete 1'de yer alan tüm malzemeleri mikserde hamur yoğurma teli ile yoğurun. Hamuru yoğurduktan sonra 23 cmlik çemberlere 300 gr olacak şekilde hamuru ekleyin. 185 - 165 C de 10-12 dk pişirin. 

Taban hamuru soğuduktan sonra 60 gr Nutella sürün ve Reçete 2 de yer alan cheesecake karışımını hazırlayın. 1000 gr cheesecake karışımından ekleyin.100 C de 180 dk pişirin. Soğuduktan sonra üzerine dekor için nutella sürün. 

  

 

İçeriğe atla. | Geziye atla