Meyveli Sandviç Ekler

 

 

Reçete 1  

            1000 gr Jello Total (Pataşu yapımı için toz karışım)

            1500 gr Su

Reçete 2 

            1000 gr Su

             400 gr Creme Bourbonessa Krema Toz Karışımı

             100 gr Cremti Şekersiz Sıvı Şanti 

Dekor     

            Dip Choco ve Scaldis Dark 

            Meyve Parçacıkları

Hazırlanışı :

Reçete 1 için ; Jello Total miksini 55 C sıcaklıktaki su ile orta devirde 8 dk karıştırın. Hamuru porsiyonlayarak dökün. 165 C - 140 C taban fırında pişirin. Reçete 2'de yer alan tüm malzemeleri 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpın. 

Pişirdiğiniz hamuru bıçak yardımı ile keserek arasına Creme Bourbonessa ve meyve parçacıklarını ekleyin. Eritilmiş Dip Choco ile kalem çekerek süsleyin ve Scaldis Dark ile dekore edin.

* Kullanmış olduğunuz fırında ekler hamurunu hangi derecede pişiriyorsanız Jello Total miksini de aynı derecede pişirebilirsiniz.

 

İçeriğe atla. | Geziye atla