Pataşu Topları

Reçete 

1000 gr Jello Total (Pataşu yapımı için toz karışımı)

1500 gr Su 

Reçete 1 

1000 gr Dip Choco

  450 gr Gletscher Fondant

  150 gr Su 

Dolgu

1000 gr Su

 400 gr Carusto Pasta Kreması Toz Karışımı 

 200 gr Whiplio %26 Şekerli Sıvı Şanti 

Hazırlanışı :

Su ve Jello Totali pürüzsüz bir yapı elde edinceye kadar 8-10 dk orta hızda karıştırın. Hamuru 20 gr olacak şekilde sıkma torbası ile tepsiye dökün. 

 

Pişirme Dereceleri :

Taban Fırın : 190 C

Konveksiyonel Fırın : 160 C

Pişirme Süresi : 35- 40 dk

Dolgunun Hazırlanışı :

Su, Carusto ve Whiplioyu 5 dk hızlı devirde çırpın. 

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla