Renkli Büyük Ekler

 

 

Reçete 1

             1000 gr Jello Total (Pataşu yapımı için toz karışım)

             1500 gr Su

Reçete 2 

             1000 gr Un

               750 gr Toz Şeker

               800 gr Margarin

               400 gr Cookie Mix

                 40 gr Su

Reçete 3  

               1000 gr Su

                 400 gr Creme Bourbonessa Krema Toz Karışımı

                 100 gr Cremti Şekersiz Sıvı Şanti 

Dekor         

               Creme Dual ve Parça Çikolata

               Kurutulmuş Jello Total

Hazırlanışı :

 Reçete 1 için ; Jello Total miksini 55 C sıcaklıktaki su ile orta devirde 8 dk karıştırın. Hamuru porsiyonlayarak dökün. 165 C - 140 C taban fırında pişirin. Cookie mix hamurunu hazırlamak için Reçete 2'de yer alan tüm malzemeleri mikserde hamur haline getirin. Gıda boyası ile istediğiniz şekilde renklendirin. Porsiyonların üzerini kapatacak şekilde 0.05 cm inceliğinde merdane yardımıyla açın ve kesin. Reçete 3'te yer alan tüm malzemeleri 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpın.

Pişirdiğiniz hamuru bıçak yardımı ile keserek arasına Creme Bourbonessa'yı ekleyin. Çırpılmış Creme Dual, parça çikolataları ve kurutulmuş Jello Total parçaları ile süsleyin.

* Kullanmış olduğunuz fırında ekler hamurunu hangi derecede pişiriyorsanız Jello Total miksini de aynı derecede pişirebilirsiniz.

 

İçeriğe atla. | Geziye atla