Sade Ekler

 

 

Reçete 1  

              1000 gr Jello Total (Pataşu yapımı için toz karışım)

              1500 gr Su

Reçete 2  

              1000 gr Su

               400 gr Creme Bourbonessa Krema Toz Karışımı

               100 gr Cremti Şekersiz Sıvı Şanti 

Dekor        Karamel Jöle 

 

Hazırlanışı :

Reçete 1 için: Jello Total miksini 55 C sıcaklıktaki su ile orta devirde 8 dk karıştırın. Hamuru porsiyonlayarak dökün. 165- 140 taban fırında pişirin. Reçete 2'de yer alan tüm malzemeleri 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpın. 

Pişirdiğiniz hamuru bıçak yardımı ile keserek arasına Creme Bourbonessa ekleyin. Karamel jöle ile dekore edin. 

* Kullanmış olduğunuz fırında ekler hamurunu hangi derecede pişiriyorsanız Jello Total miksini de aynı derecede pişirebilirsiniz.

 

              

İçeriğe atla. | Geziye atla