Tropikal Rüya

Reçete 1 

600 gr Jello Total (Pataşu yapımı için toz karışım)

850 gr Su

Dekor 1 

100 gr File Badem

Dolgu

200 gr Zeesan Cheese

200 gr Su

400 gr Whiplio %26 Şekerli Sıvı Şanti (çırpılmış)

320 gr Taze Kayısı

Dekor 2

200 gr Taze Kayısı

 40 gr Mont Blanc

 48 gr Scaldis

Hazırlanışı :

Reçete 1 de yer alan tüm malzemeleri 8-10 dk orta devirde palet tel ile karıştırın. Hamuru 60x40 cm ölçülerinde 2 adet pişirme tepsisine 700 grlık porsiyonlarda yayın. Üzerine file badem serpin.

Pişirme Dereceleri :

Taban Fırın 180 C

Konveksiyonel Fırın 160 C

Pişirme Süresi 40-45 dk

Dolgunun hazırlanışı :

Zeesan cheese ve suyu karıştırın. Çırpılmış Whiplio'yu ekleyin. Doğranmış taze kayısı parçalarını ekleyin. 

 

 

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla