Vişne Rüyası

Reçete 1 

600 gr Jello Total (Pataşu yapımı için toz karışım)

850 gr Su

300 gr Ayçiçek Yağı

190 gr Bütün Yumurta

150 gr Parça Çikolata

Dekor 1 

100 gr File Badem

Dolgu 

200 gr Zeesan Cheese

200 gr Su

400 gr Whiplio %26 Şekerli Sıvı Şanti (çırpılmış)

220 gr Vişne Dolgu 

Dekor 2 

28 adet taze vişne 

Hazırlanışı:

Reçete 1 de yer alan tüm malzemeleri 5 dk orta devirde palet tel ile orta hızda karıştırın. Hamuru 60x40 cm ölçülerinde 2 adet pişirme tepsisine 700 grlık porsiyonlarda yayın. Üzerine file bademleri serpin ve pişirin. 

Pişirme Dereceleri :

Taban Fırın 190 C

Konveksiyonel Fırın 160 C

Pişirme Süresi 40-45 dk

Dolgunun Hazırlanışı :

Zeesan cheese ve suyu karıştırın. Vişne dolguyu ekleyin.Çırpılmış şantiyi ekleyip spatula yardımı ile karıştırın. 

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla