Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Kek Miksleri » Atıştırmalık Kalpler

Atıştırmalık Kalpler

Reçete:

            1000 gr HoneyChoco

                50 gr Su

              500 gr Yumurta

              500 gr Sıvı Yağ

 

Sos

               500 gr Presta Choco

Dekor

              Paletta Hot Ekstra Kayısı

              Frenk Üzümü

Hazırlanışı:

HoneyChoco, su,yumurta ve yağı mikser kazanına koyun. 5 dk palet tel ile karıştırın. Silikon kalıplara kek karışımını dökün.  Fırında pişirin. Presta Choco, Paletta Hot Ekstra Kayısı ile dekore edin.

Pişirme Dereceleri:

Taban Fırın: 165-185 C

Konveksiyonel Fırın: 150 C

Pişirme Süresi : 16 dk

* Bu reçeteden 100 adet kek elde edebilirsiniz.

İçeriğe atla. | Geziye atla