Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Kek Miksleri » Ballı Susamlı Tart

Ballı Susamlı Tart

Reçete

            1000 gr HoneyChoco

                50 gr Su

              500 gr Yumurta

              500 gr Sıvı Yağ

              150 gr Susam

Alt Taban

              500 gr Un

              200 gr Cookiemix LS

              300 gr Toz Şeker

                75 gr Yumurta

              375 gr Margarin

Krema

             1500 gr Presta Cream

Kaplama Sos

              1280 gr Paletta Hot Sade

Dekor

                  Scaldis Dark

                  Fındık

Hazırlanışı:

HoneyChoco, su, yumurta ve yağı mikser kazanına koyun. 5 dk palet tel ile karıştırın. Silikon kalıplara kek karışımını dökün. Fırında pişirin. Sonra alt taban hazırlığı için tüm bileşenleri 4 dk yoğurun ve tart kalıplarına açıp pişirin.  185 C de 16 dk pişirin. Tart ile kek hamuru arasına Presta Cream sürün. ardından keki Paletta Hot Sade ile kapladıktan sonra birleştirin. Sonra Scaldis Dark ve fındık ile dekore edin.

Pişirme Dereceleri:

Taban Fırın: 165-185 C

Konveksiyonel Fırın: 150 C

Pişirme Süresi : 24 dk

* Bu reçeteden 9 cmlik tart kalıbından 16 adet kek elde edebilirsiniz.

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla