Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Kek Miksleri » Chocorangooo Bar Kek

Chocorangooo Bar Kek

Reçete

             1000 gr Chocorangooo

               250 gr Su

               250 gr Yumurta

               500 gr Sıvı Yağ

Alt Taban

                500 gr Un

                200 gr Cookiemix LS

                300 gr Toz Şeker

                  75 gr Yumurta

                375 gr Margarin

Dekor

                 Scaldis Dark

                 Scaldis White

                 Paletta Cold Çikolata

Hazırlanışı:

Chocorangooo, su, yumurta ve yağı mikser kazanına koyun. 5 dk palet tel ile karıştırın. Alt taban hamurunu tepsiye açın, hazırladığınız keki üzerine dökün. Tekrar üzerine tart taban hamurunu rendeledikten sonra fırına verin. Fırında pişirin. 185 C de 30 dk pişirin. Piştikten sonra soğutup 9x6 cm olarak dilimleyin. Sonra Scaldis Dark, Scaldis White ve Paletta Cold Çikolata ile dekore edin.

Pişirme Dereceleri:

Taban Fırın: 165-185 C

Konveksiyonel Fırın: 150 C

Pişirme Süresi : 30 dk

 

İçeriğe atla. | Geziye atla