Karamelli Bademli Tart
Reçete
1000 gr Caramellooo
250 gr Su
250 gr Yumurta
250 gr Sıvı Yağ
150 gr File Badem
Alt Taban
500 gr Un
200 gr Cookiemix LS
300 gr Toz Şeker
75 gr Yumurta
375 gr Margarin
Krema
1200 gr Presta Cream
Kaplama Sos
500 gr Paletta Hot Sade
Dekor
Scaldis Dark
Scaldis White
Çilek
Hazırlanışı:
Caramellooo,su, yumurta ve yağı mikser kazanına dökün. 5 dk palet tel ile karıştırın. Silikon kek kalıplarına kek karışımını dökün. Fırında pişirin. Sonra alt taban hazırlığı için tüm bileşenleri 4 dk yoğurunve tart kalıplarına açıp pişirin. 185 C de 16 dk pişirin. Tart hamuru ile kek hamuru arasına Presta Choco sürün, ardından keki Paletta Hot Sade ile kapladıktan sonra birleştirin. Sonra Scaldis Dark, Scaldis White ve çilek ile dekore edin.
Pişirme Dereceleri:
Taban Fırın: 165-185 C
Konveksiyonel Fırın: 150 C
Pişirme Süresi : 24 dk
* Bu reçeteden 9 cmlik tart kalıbından 16 adet kek elde edebilirsiniz.