Çıtır Kek

Reçete 1 

            1000 gr Burdenno Sade Islak Kek

             400 gr Su

             400 gr Ayçiçek Yağı

             400 gr Yumurta 

Reçete 2  

             1000 gr Su

              400 gr Creme Bourbonessa Krema Toz Karışımı

              100 gr Cremti

Reçete 3 

             250 gr Florentinermix 

             250 gr File Badem

 

Hazırlanışı :

Reçete 1 için; Tüm malzemeleri palet tel ile 5 dk düşük devirde karıştırın.Hazırladığınız hamuru yuvarlak kalıplara 25 grlık porsiyonlarda dökün.Üzerine Reçete 3'te yer alan Florentinermix karışımını ekleyin ve fırında 165 C - 185 C taban fırında 15 dk pişirin. Reçete 2^de yer alan tüm malzemeleri 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpın. Hazırladığınız kekleri bir tane alt taban bir tane üst taban olarak kullanın. Keklerin arasını Creme Bourbonessa ve Vişne Dolgusu ile doldurun.

 

İçeriğe atla. | Geziye atla