Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Kremalar » Creme Bourbonessa ile Tarifler » Creme Bourbonessa Frambuazlı Cup

Creme Bourbonessa Frambuazlı Cup

Reçete 1

              1000 gr Su 

              1000 gr Bisküvi

                400 gr Creme Bourbonessa 

                400 gr Süt 

                200 gr Beyaz Fildişi Kuvertür Çikolata

Reçete 2 

               1000 gr Su

                 750 gr Quattro Frambuaz Dolgu Kreması

                 400 gr Creme Bourbonessa Toz Krema Karışımı

                 400 gr Süt 

Dekor         Frambuaz

                 

Hazırlanışı : 

Creme Bourbonessa ile suyu mikserde 1 dk düşük 4 dk yüksek devirde çırpın. Daha sonra beyaz fildişi kuvertür çikolatayı ekleyin. Sütü spatula yardımı ile ekleyin. Alt tabana hazırladığınız Creme Bourbonessa'yı koyun üzerine bisküviyi ekleyin, daha sonra Reçete 2'de yer alan Quattro Dolgu Kremalı Creme Bourbonessa karışımını ekleyin,daha sonra tekrar Creme Bourbonessa ekleyin. En son Quattro Dolgu Kremalı Creme Bourbonessa karışımı ekleyin. Üzerine bisküvi koyun. Dekor için jöleye batırılmış üç adet frambuaz kullanın. 

İçeriğe atla. | Geziye atla