Katlı Çıtır Kek

Reçete 1 

             1000 gr Burdenno Sade Islak Kek Toz Karışımı

               400 gr Su

               400 gr Ayçiçek Yağı

               400 gr Yumurta

Reçete 2 

              1000 gr Su

               400 gr Creme Bourbonessa Krema Toz Karışımı

               100 gr Cremti Şekersiz Sıvı Şanti 

Reçete 3 

              250 gr Florentinermix 

              250 gr File Badem

Üst Dekor 

             Florentinermix, Mont Blanc

Hazırlanışı :

Reçete 1 için; Tüm malzemeleri palet tel ile 5 dk düşük devirde karıştırın. Hazırladığınız hamuru yuvarlak kalıplara 25 grlık porsiyonlarda dökün. Üzerine Reçete 3'te yer alan Florentinermix karışımını ekleyin ve fırında 165 C- 185 C taban fırında 15 dk pişirin. Reçete 2 de yer alan tüm malzemeleri 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpın. Hazırladığınız kekleri bir tane alt taban bir tane üst taban olarak kullanın Keklerin arasını Creme Bourbonessa ve Vişne Dolgusu ile doldurun. Süsleme amaçlı Creme Bourbonessa ve Vişne Dolgusu kullanarak ortasına silikon kalıpta hazırladığınız Florentinermix dekor ekleyin.

İçeriğe atla. | Geziye atla