Bademli Swiss Roll
Swiss Roll
400 g Burdenno Flex Pandispanya Miksi Toz Karışımı
400 g Yumurta
35 g Su
3 g Emülgatör
Üst Dekor File Badem
İç Krema
180 g Su
90 g Carusto Pasta Kreması Toz Karışımı
30 g Whiplio % 26 Şekerli Sıvı Şanti
200 g Donuk Frambuaz
Dekor
20 g Mont Blanc
Hazırlanışı :
Swiss roll için tüm malzemeyi miksere koyun 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpma teli ile karıştırın. Tepsiye 750 g olacak şekilde yayın ve üzerine yarım kavrulmuş file bademleri serpin. Taban fırında 165-190 C de 14 dk, Konveksiyonel fırında 170 C de 12 dk pişirin.
Su, Carusto ve Whiplio'yu mikserde 4 dk çırpın. Swiss rollün üzerine sürün, donuk frambuazları eşit olacak şekilde ekleyin. Rulo olacak şekilde sarın, üzerine Mont Blanc serpin. 4 cm olacak şekilde dilimleyin.