Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Pandispanya Miksleri » Bademli Swiss Roll

Bademli Swiss Roll

Swiss Roll 

                400 g Burdenno Flex Pandispanya Miksi Toz Karışımı

                400 g Yumurta

                  35 g Su

                   3  g Emülgatör

Üst Dekor      File Badem

İç Krema  

                 180 g Su

                  90 g Carusto Pasta Kreması Toz Karışımı

                  30 g Whiplio % 26 Şekerli Sıvı Şanti 

 

             200 g Donuk Frambuaz 

 

Dekor 

               20 g Mont Blanc

Hazırlanışı :

Swiss roll için tüm malzemeyi miksere koyun 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpma teli ile karıştırın. Tepsiye 750 g olacak şekilde yayın ve üzerine yarım kavrulmuş file bademleri serpin. Taban fırında 165-190 C de 14 dk, Konveksiyonel fırında 170 C de 12 dk pişirin.

Su, Carusto ve Whiplio'yu mikserde 4 dk çırpın. Swiss rollün üzerine sürün, donuk frambuazları eşit olacak şekilde ekleyin. Rulo olacak şekilde sarın, üzerine Mont Blanc serpin. 4 cm olacak şekilde dilimleyin. 

 

 

 

 

 

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla