Bulut Pasta

Reçete

500 gr Burdenno Pandispanya Miksi

  75 gr Su

375 gr Yumurta

İç Krema

1000 gr Su

250 gr Whiplio

500 gr Carusto

 

600 gr Frutafill Tropikal

800 gr Su

800 gr Zeesan Cheese

1500 gr Whippo Bourbon

 

300 gr Bitter Çikolata

Dekor

1000 gr Whiplio

1000 gr Fildişi Kuvertür Çikolata

500 gr Paletta Cold Beyaz

Püskürtme Dekor

500 gr Dip Banana

250 gr Ayçiçek Yağı

250 gr Krema Yağı

Hazırlanışı:

Burdenno Pandispanya miksi ile su ve yumurtayı mikser kazanına dökün, 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpın. Çemberlere 400 gr olacak şekilde dökün ve fırında pişirin. İç kreması için Carusto, Whiplio ve suyu mikser kazanına dökün. 1 dk düşük, 5 dk yüksek devirde çırpın. Krema kullanıma hazırdır. Zeesan Cheese ve suyu karıştırın, çırpılmış Whippo Bourbon'u ekleyerek kremayı hazırlayın.

Silikon kalıba tüm karışımları koyduktan sonra krema ve Frutafill Tropikal ekleyin, üzerini pandispanya ile kapatarak tamamlayın. 2 saat dondurun. Çıkarıp üzerine Whiplio, Fildişi Kuvertür Çikolata ve Paletta Cold Beyaz ile hazırladığınız sosu dökün. 1 saat tekrar dondurun. Sonra Püskürtme dekoru uygulayın.

Pandispanya için;

Pişirme Dereceleri:

Taban Fırın: 165-185 C

Konveksiyonel Fırın : 150 C

Pişirme Süresi : 30 dk

 

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla