Cherry Tiramisu

Reçete 1 

600 gr Burdenno Kakaolu Pandispanya Miksi Toz Karışımı

600 gr Yumurta

Dolgu 

200 gr Zeesan Tiramisu

200 gr Su

500 gr Whipra % 28 Şekerli Sıvı Şanti

Kaplama 

300 gr Vişne Suyu (keki ıslatmak için)

600 gr Marzipan

200 gr Paletta Hot Sade 

Hazırlanışı :

Yumurta ve Burdenno Kakaolu Pandispanya Miksini mikserde 5 dk yüksek devirde çırpın. 40x60 cm tepsiye 600 gr olacak şekilde spatula yardımı ile yayın. Pişirme Derecesi : Taban fırın 175-195 C 14 dk, konveksiyonel fırın 160 C de 14 dk pişirin. 

Zeesan Tiramisu  ve suyu paslanmaz tencerede karıştırın. %70 çırpılmış Whipra'yı ekleyin. 

Vişne suyu ile keki ıslatın. Bir kat kek bir kat Zeesan Tiramisu olacak şekilde katmanları oluşturun. - 18 C de 1 saat bekletin. Daha sonra dondurucudan çıkarıp üzerini Marzipan ile kaplayın. Marzipan'ın üzerine Paletta Hot Sade uygulayın ve çikolata ile dekore edin. 

 

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla