Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Pandispanya Miksleri » Çikolatalı Kayısılı Swiss Roll

Çikolatalı Kayısılı Swiss Roll

Swiss Roll

                400 g Burdenno Flex Pandispanya Miksi Toz Karışımı

                400 g Yumurta

                  35 g Su

                   3 g Emülgatör

Reçete 1 

               160 g Whippo Bourbon Şanti Toz Karışımı

               100 g Cremti Şekersiz Sıvı Şanti 

               150 g Kayısı Dolgu 

               200 g Çikolata Sos 

Dekor 

                20 g Dip Portakal  

                50 g Sütlü Çikolata

Hazırlanışı:

Swiss roll için tüm malzemeyi mikser kazanına koyun 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpma teli ile karıştırın. Tepsiye 750 g olacak şekilde yayın ve üzerine yarım kavrulmuş file bademleri serpin. Taban fırında 165- 190 C de 14 dk, Konveksiyonel fırında 170 C de 12 dk pişirin. 

Hazırlanan swiss rollün üzerine kayısı dolgu sürün. Whippo bourbon ile Creme Duali çırpıp karıştırın. Kayısı dolgunun üzerine sürüp rulo şekline getirin. Üzerini çikolata sos ile kaplayın. Dip Portakal ve sütlü çikolata ile dekore edin. Hazır çikolata kullanabilirsiniz. 

 

 

            

İçeriğe atla. | Geziye atla