Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Pandispanya Miksleri » Çikolatalı Mirabel Pasta

Çikolatalı Mirabel Pasta

 

Reçete 1 

             450 g Whiplio % 26 Şekerli Sıvı Şanti 

             333 g Çikolata ( erimiş)

               75 g Su

               58 g Şeker

               58 g Bal

               50 g Su

               16 g Toz Jelatin 

Reçete 2 

               400 g Süt

               100 g Cremti Şekersiz Sıvı Şanti

               200 g Carusto Pasta Kreması Toz Karışımı

                 50 g Fındık Krokan

Fındık Krokan Reçetesi 

               100 g Fındık 

                 50 g Florentinermix

Dekor

               Dip Choco (püskürtme reçetesi:100 g Dip Choco, 50 g Krema Yağı, 50 g Ayçiçek Yağı) 

               Makaron

               Scaldis Dark

Hazırlanışı :

En alta bir pat kakaolu pandispanya koyun. Üzerine 250 g çikolata mus karışımı dökün. Reçete 2 de yer alan karışımı ekleyin. Tekrar üzerini mus karışımı ile kapatın. Ürünü çok iyi bir şekilde dondurun. Dondurulduktan sonra  çıkarıp Dip Choco ile püskürtme yapın. Daha sonra dekore edin. 

         

İçeriğe atla. | Geziye atla