Çikolatalı Mirabel Pasta
Reçete 1
450 g Whiplio % 26 Şekerli Sıvı Şanti
333 g Çikolata ( erimiş)
75 g Su
58 g Şeker
58 g Bal
50 g Su
16 g Toz Jelatin
Reçete 2
400 g Süt
100 g Cremti Şekersiz Sıvı Şanti
200 g Carusto Pasta Kreması Toz Karışımı
50 g Fındık Krokan
Fındık Krokan Reçetesi
100 g Fındık
50 g Florentinermix
Dekor
Dip Choco (püskürtme reçetesi:100 g Dip Choco, 50 g Krema Yağı, 50 g Ayçiçek Yağı)
Makaron
Scaldis Dark
Hazırlanışı :
En alta bir pat kakaolu pandispanya koyun. Üzerine 250 g çikolata mus karışımı dökün. Reçete 2 de yer alan karışımı ekleyin. Tekrar üzerini mus karışımı ile kapatın. Ürünü çok iyi bir şekilde dondurun. Dondurulduktan sonra çıkarıp Dip Choco ile püskürtme yapın. Daha sonra dekore edin.