Çilek Rüyası

Reçete 1

1000 gr Burdenno Pandispanya Miksi

  150 gr Su

  750 gr Yumurta

İç Krema

1000 gr Su

  250 gr Whiplio 

  500 gr Carusto

 

  600 gr Taze Çilek

  600 gr Whiplio

Dekor

1000 gr Whiplio

1000 gr Fildişi Kuvertür Çikolata

  500 gr Paletta Cold Beyaz

      5 gr Pembe Gıda Boyası

  300 gr Scaldis White

Hazırlanışı:

Burdenno Pandispanya miksi ile su ve yumurtayı mikser kazanına koyun, 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpın. Krema kullanıma hazırdır.

Pandispanya piştikten sonra keserek katmanları oluşturun. Krema ve çilekleri ekleyerek pastanızı hazırlayın. Whiplio ile pastayı sıvayın. Dekor için Whiplio sıvı şantiyi kaynatın, içerisine Paletta Cold Beyaz, Fildişi Beyaz Kuvertür Çikolata ve Pembe Gıda Boyasını ekleyerek sosu hazırlayın. Scaldis White ile pastanızı dekore edin.

Pandispanya için;

Pişirme Dereceleri:

Taban Fırın : 165 -185 C

Konveksiyonel Fırın : 150 C

Pişirme Süresi : 30 dk

* Bu reçete ile 4 adet no:2 pasta yapabilirsiniz.

 

İçeriğe atla. | Geziye atla