Çizgili Pasta

Reçete

500 gr Burdenno Kakaolu Pandispanya Miksi

  75 gr Su

375 gr Yumurta

İç Krema

800 gr Su

800 gr Zeesan Cheese

150 gr Labne Peyniri

1500 gr Whiplio

Çikolata Kreması

1000 gr Su

 250 gr Whiplio

500 gr Carusto

450 gr Erimiş Bitter Çikolata

  30 gr Yaprak Jelatin

Dekor

200 gr Paletta Cold Frambuaz

200 gr Presta Vanilya

Hazırlanışı:

Burdenno Pandispanya Miksi ile su ve yumurtayı mikser kazanına dökün, 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpın. Çemberlere 400 gr olacak şekilde dökün ve fırında pişirin. Su, Zeesan Cheese, Labne peynirini çırpılmış Whiplio ile karıştırın. Çikolata kreması için Su, Whiplio ve Carusto kremayı mikserde 1 dk düşük, 5 dk yüksek devirde çırpın, bitter çikolatayı ekleyin. Yaprak jelatini ekleyin.

Pastayı silikon kalıpta yapıştırın. 2 saat derin dondurucuda dondurun. Çıkarıp üzerini Paletta Cold Frambuaz ve Presta Vanilya ile dekore edin.

Pandispanya İçin;

Pişirme Dereceleri:

Taban Fırın: 165-185 C

Konveksiyonel Fırın: 150 C

Pişirme Süresi : 30 dk

* Bu reçete ile 4 adet pasta yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla