Elmalı Sonbahar Pastası
Kakaolu Pandispanya
300 gr Burdenno Kakaolu Pandispanya Toz Karışımı
Reçete
250 gr Zeesan Cheese
250 gr Su
50 gr Creme Bourbonessa Şanti Toz Karışımı
650 gr Whiplio % 26 Şekerli Sıvı Şanti
Dolgu
200 gr Elma Dolgusu
30 gr Toz Şeker
50 gr Tereyağı
50 gr Pirinç Fındık
Kaplama
150 gr Sütlü Çikolatalı Sos
Dekor
100 gr Scaldis Dark
25 gr Fındık Parçaları
Hazırlanışı :
Su, Zeesan Cheese ve Creme Bourbonessa'yı karıştırın. Çırpılmış (% 70) Whiplio'yu spatula yardımı ile ekleyin. Dolgu reçetesi için elma dolgusunu, toz şeker ve eritilmiş tereyağını, pirinç fındığı ile karıştırın. Pastanın ara katmanlarına kullanın. Sütlü çikolata sosu ile kapladıktan sonra dekore edin.