Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Pandispanya Miksleri » Elmalı Sonbahar Pastası

Elmalı Sonbahar Pastası

Kakaolu Pandispanya 

300 gr Burdenno Kakaolu Pandispanya Toz Karışımı

Reçete

 250 gr Zeesan Cheese

 250 gr Su 

   50 gr Creme Bourbonessa Şanti Toz Karışımı

 650 gr Whiplio % 26 Şekerli Sıvı Şanti 

Dolgu 

200 gr Elma Dolgusu

 30 gr Toz Şeker 

 50 gr Tereyağı

 50 gr Pirinç Fındık

Kaplama

150 gr Sütlü Çikolatalı Sos

Dekor 

100 gr Scaldis Dark

  25 gr Fındık Parçaları 

Hazırlanışı :

Su, Zeesan Cheese ve Creme Bourbonessa'yı karıştırın. Çırpılmış (% 70) Whiplio'yu spatula yardımı ile ekleyin. Dolgu reçetesi için elma dolgusunu, toz şeker ve eritilmiş tereyağını, pirinç fındığı ile karıştırın. Pastanın ara katmanlarına kullanın. Sütlü çikolata sosu ile kapladıktan sonra dekore edin. 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla