Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Pandispanya Miksleri » Fındıklı Mirabel Pasta

Fındıklı Mirabel Pasta

 

Reçete 1 

             450 g Whiplio Sıvı Şanti %26

             333 g Çikolata (erimiş)

              75 g Su

              58 g Şeker

              58 g Bal

              50 g Su

              16 g Toz Jelatin

Reçete 2 

             400 g Süt

             100 g Cremti Şekersiz Sıvı Şanti

             200 g Carusto Pasta Kreması Toz Karışımı

              50 g Fındık Krokan 

Fındık Krokan Reçetesi

            100 g Fındık

              50 g Florentinermix

Dekor

            150 g Çırpılmış Cremti Şekersiz Sıvı Şanti

            100 g Çikolata Sos

              30 g Fındık

Etrafında kullanılan Swiss Roll sarma reçetesi

              400 g Burdenno Flex Pandispanya Miksi Toz Karışımı

              320 g Yumurta 

                80 g Su 

                5 g Pandispanya Emülgatörü

              30 g Toz Badem

Hazırlanışı :

En altta bir pat kakaolu pandispanya koyun. Etrafına fındıklı sarmayı ekleyin. Üzerine 250 g çikolata mus karışımı dökün. Reçete 2 de yer alan karışımı ekleyin. Tekrar üzerini mus karışımı ile kapatın. Daha sonra donmaya bırakın. 

 

 

 

           

 

İçeriğe atla. | Geziye atla