Fıstık Rüyası

Pandispanya 

1000 gr Burdenno Pandispanya Miksi Toz Karışımı

 750 gr Yumurta

 150 gr Su 

Dolgu Krema 

1000 gr Su 

 400 gr Carusto Pasta Kreması Toz Karışımı

 500 gr Cremti Şekersiz Sıvı Şanti

   60 gr Toz Fıstık

   60 gr Bütün Fıstık 

Dolgu İç Ganaj

1000 gr Cremti Şekersiz Sıvı Şanti

 800 gr Bitter Çikolata 

Dekor 1 - Kaplama Sos

1000 gr Cremti Şekersiz Sıvı Şanti

1000 gr Fildişi Kuvertür

250 gr Glikoz

250 gr Krema Yağı

500 gr Paletta Cold Beyaz 

15 adet yaprak jelatin

150 gr Toz Fıstık

   3 gr Yeşil Gıda Boyası

Dekor 2 - Süsleme

 30 gr Scaldis Dark 

 Yuvarlak kesilmiş kek parçaları

Pandispanya Hazırlanışı :

Tüm bileşenleri mikserde 1 dk düşük, 5 dk yüksek devirde karıştırın. No 2 'de 400 gr döküp karıştırın. Taban fırında 165 -185 C de 30 dk pişirin.

Dolgu Krema Hazırlanışı :

Su, Carusto ve Cremti'yi 5 dk karıştırın ve fıstık ekleyin. 

Dolgu İç Ganaj Hazırlanışı : 

Cremtiyi kaynatın, çikolatayı ekleyin ve karıştırın.

Kaplama Sosu Hazırlanışı :

Cremtiyi kaynatın, diğer bileşenleri ekleyin ve karıştırın. Sonra sosu dinlendirin. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla