Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Pandispanya Miksleri » Frambuaz Çikolatalı Pasta

Frambuaz Çikolatalı Pasta

Reçete

500 gr Burdenno Kakaolu Pandispanya Miksi

375 gr Yumurta

 75 gr Su

Çikolata Kreması

1000 gr Su

  250 gr Whiplio

  500 gr Carusto

  450 gr Erimiş Bitter Çikolata

    30 gr Yaprak Jelatin

 

200 gr Donuk Frambuaz

400 gr Çırpılmış Whiplio

Çikolata Sos Dekor

1000 gr Whiplio

1000 gr Bitter Çikolata

 500 gr Paletta Cold Çikolata

 200 gr Paletta Cold Sade

Dekor

600 gr Scaldis Dark

300 gr Scaldis White

Hazırlanışı:

Burdenno Pandispanya Miksi ile su ve yumurtayı mikser kazanına dökün. 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpın. Çemberlere 400 gr olacak şekilde dökün ve fırında pişirin. Çikolata kreması için Su, Whiplio ve Carusto kremayı mikserde 1 dk düşük, 5 dk yüksek devirde çırpın. bitter çikolatayı ekleyin. Yaprak jelatini ekleyin.

No.2 çemberde pastayı yapıştırın. 2 saat derin dondurucuda dondurun. Çıkarıp, Whiplio ile sıvayın. Üzerine çikolata sosu döküp dekore edin.

Pandispanya için;

Pişirme Dereceleri:

Taban Fırın: 165 - 185 C

Konveksiyonel Fırın: 150 C

Pişirme Süresi : 30 dk

*Bu reçete ile 4 adet no:2 pasta yapabilirsiniz.

 

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla