Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Pandispanya Miksleri » Frambuazlı Çatı Swiss Roll

Frambuazlı Çatı Swiss Roll

 

Swiss Roll

                400 g Burdenno Flex Pandispanya Miksi Toz Karışımı

                400 g Yumurta

                  35 g Su

                   3 g Emülgatör

               150 g Badem

Reçete 1

                600 g Bademli Swiss Roll keki

                250 g Frambuaz Dolgu

                150 g Whippo Bourbon Şanti Toz Karışımı

 Reçete 2 

                100 g Whippo Bourbon Şanti Toz Karışımı

                150 g Kakaolu Pandispanya Toz Karışımı

Dekor 

                 Dip Portakal ve Dip Vişne

Hazırlanışı :

Swiss roll için tüm malzemeyi mikser kazanına koyun 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpma teli ile karıştırın. Tepsiye 750 g olacak şekilde yayın ve üzerine yarım kavrulmuş file bademleri serpin. Taban fırında 165-190 C de 14 dk, konveksiyonel fırında 170 C de 12 dk pişirin. 

Swiss roll keki 3 parçaya kesin, sonra ilk parçanın üzerine frambuaz dolgu sürün, Whippo Bourbon sürün, ikinci kat keki kapatıp tekrar aynı işlemi yapın. 3.kat keki kapattıktan sonra Whippo Bourbon ile ince bir sıvama yapıp üzerine kakaolu pandispanyayı ufalayıp dekore edin.Çatı şeklini alacak şekilde kesin, isteğe bağlı Dip ile dekore edin. 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla