Marbel Swiss Roll

 

Swiss Roll 

                 400 g Burdenno Flex Pandispanya Miksi Toz Karışımı

                 400 g Yumurta 

                  35 g  Su

                    3 g Emülgatör

Reçete 1 

                600 g Marbel Swiss Roll 

                200 g Dolgu Çikolata 

                300 g Carusto ve Whiplio Karışımı

                100 g Parça Çikolata

Dekor       Çikolata Topları

Hazırlanışı :

Swiss roll reçetesinde yer alan tüm malzemeleri karıştırın. Beyaz hamur için 200 g tepsiye şekil alacak şekilde torba yardımıyla dökün ve - 18 C de 20 dk dondurun. Sonra kakaolu karışımı hazırlayıp üzerine dökün, şekiller bozulmayacak şekilde yayın. Taban fırında 165- 190 C de 14 dk, konveksiyonel fırında 160 C de 14 dk pişirin.

Pişmiş swiss roll hamurun üzerine çikolatayı sürün ve Whiplio krema karışımını sürün. Sonra parça çikolataları serpin verulo şeklinde sarın.4 cm olacak şekilde sarın.  

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla