Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Pandispanya Miksleri » Tahıllı Swiss Roll

Tahıllı Swiss Roll

 

Swiss Roll 

                400 g Burdenno Flex Pandispanya Miksi Toz Karışımı

                400 g Yumurta

                  35 g Su

                   3 g Pandispanya Emülgatörü

Reçete 1 

                180 g Whippo Bourbon Şanti Toz Karışımı

                150 g Frambuaz Dolgu

                200 g Whippo Şanti Toz Karışımı

                250 g Ganaj Sos 

                300 g Seedmix Dekor

Reçete 2 

                500 g Seedmix Dekor

                200 g Florentinermix

Hazırlanışı :

Swiss roll için tüm malzemeyi mikser kazanına koyun 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpma teli ile karıştırın. Tepsiye 750 g olacak şekilde yayın. Taban fırında 165-190 C de 14 dk, Konveksiyonel fırında 170 C de 12 dk pişirin. 

Swiss rollün üzerine frambuaz dolguyu sürün. Sonra Whippo Bourbon'u sürün. Rulo olacak şekilde sarın. Ganaj ile sıvayın ve kavrulmuş topping karışımı ile kaplayın. 4 cm olarak dilimleyin.

Topping karışımı için reçete 2 de yer alan malzemeleri 150 C de 12 dk fırında kavurun. 

 

 

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla