Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Pandispanya Miksleri » Tropikal Chia Pasta

Tropikal Chia Pasta

Reçete 1

1000 gr Burdenno Pandispanya Miksi

 150 gr Su

 750 gr Yumurta

İç Krema

1000 gr Su

  250 gr Whiplio

  500 gr Carusto

 

 600 gr Frutafill Tropikal

 600 gr Whiplio

Dekor

1000 gr Whiplio

1000 gr Fildişi Kuvertür Çikolata

  500 gr Paletta Cold Beyaz

  300 gr Scaldis White

    40 gr Scaldis Dark

  100 gr Chia Tohumu

Hazırlanışı:

Burdenno pandispanya miksi, su ve yumurtayı mikser kazanına dökün. 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpın. Çemberlere 400 gr olacak şekilde dökün ve fırında pişirin. İç kreması için Carusto, Whiplio ve suyu mikser kazanına dökün.. 1 dk düşük, 5 dk yüksek devirde çırpın. Krema kullanıma hazırdır.

Pandispanya piştikten sonra keserek katmanları oluşturun. Krema ve Frutafill Tropikal ekleyerek pastayı hazırlayın. Whiplio ile pastayı sıvayın. Dekor için Whiplio sıvı şantiyi chia tohumu ile birlikte ocakta kaynatın. İçerisine Paletta Cold Beyaz, Fildişi Kuvertür Çikolata ekleyerek sosu hazırlayın. Scaldis White ile pastanızı dekore edin.

Pandispanya için;

Pişirme Dereceleri:

Taban Fırın: 165-185 C

Konveksiyonel Fırın: 150 C

Pişirme Süresi: 30 dk

 

 

 

 

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla