Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Şarlotlar » Zeesan ile Tarifler » Çikolatalı Zeesan Tiramisu

Çikolatalı Zeesan Tiramisu

Sade Islak Kek

1000 gr Burdenno Islak Kek Miksi Toz Karışımı

400 gr Ayçiçek Yağı

400 gr Yumurta

195 gr Su

Çikolatalı Zeesan Tiramisu

200 gr Zeesan Tiramisu V

180 gr Su

32 gr Toz Kakao

100 gr Labne

750 gr Whipra % 28 Şekerli Sıvı Şanti 

Hazırlanışı:

Kek için bütün sıvılar miksere koyulur. Sonra kek toz miksi ilave edilir. 3 dk orta devirde karıştırılır ve çembere dökülür.

Çikolatalı Zeesan Tiramisu için; Zeesan Tiramisu miksi su ile karıştırılır. Kakao eklenir, sonra labne eklenir ve tekrar karıştırılır. Son olarak Whipra çırpılıp ilave edelir. En alt tabanda kek, üstünde krema olmak üzere tiramisu haline getirilir. Süsleme için çikolatalı dip sos kullanılır.

İçeriğe atla. | Geziye atla