Piramit Pasta

Sade Islak Kek

1000 gr Burdenno Islak Kek Miksi Toz Karışımı

400 gr Ayçiçek Yağı

400 gr Yumurta

195 gr Su

Vişneli Zeesan Mousse

150 gr Zeesan Cheese V

50 gr Su

120 gr Carusto Pasta Kreması Toz Karışımı

150 gr Vişne Dolgu

500 gr Whipra % 28 Şekerli Sıvı Şanti 

Üst Dip Sos

1000 gr Dip Vişne

250 gr Krema Yağı

250 gr Ayçiçek Yağı

Hazırlanışı:

Önce sade ıslak kek hazırlanır. Bunun için ilk olarak sıvılar daha sonra tozlar bir kapta 3 dk karıştırılır. Sonra tepsiye konup fırına verilir. Zeesan Cheese hazırlanışı; Zeesan Cheese ve su bir kapta karıştırılır. Çırpılmış Carusto krema eklenir. Vişne dolgusu eklenir. Yarı çırpılmıs Whipra eklenir. Süsleme; Dip Vişne sos ile püskürtme yaparak süslenir.

İçeriğe atla. | Geziye atla