Ana Sayfa » Tarifler » Pastacılık » Şarlotlar » Zeesan ile Tarifler » Portakallı Çikolatalı Mousse Pasta

Portakallı Çikolatalı Mousse Pasta

Çikolatalı Islak Kek

1000 gr Burdenno Kakaolu Islak Kek Miksi Toz Karışımı

400 gr Ayçiçek Yağı

400 gr Yumurta

200 gr Su

Çikolatalı Mousse

450 gr Su

350 gr Toz şeker

400 gr Glikoz

2000 gr Bitter Pul Çikolata

2700 gr Whipra % 28 Şekerli Sıvı Şanti 

1000 gr Su

300 gr Toz Jelatin

Hazırlanışı:

Kek için bütün sıvılar miksere koyulur. Daha sonra kek toz miksi ilave edilir. 3 dk orta devirde karıştırılır ve çembere dökülür. Çikolatalı Mousse için; su,şeker ve glikoz kaynatılır. Bitter çikolata ilave edilir. Su ve jelatin karısımı eklenir, daha sonra Whipra eklenir. Spatula yardımı ile karıştırılır. Çikolatalı Mousse Pastayı hazırlarken kat aralarına Portakal Dolgusu koyulur.

İçeriğe atla. | Geziye atla