Zeesan Pasta

Reçete

500 gr Burdenno Kakaolu Pandispanya Miksi

  75 gr Su

375 gr Yumurta

İç Krema

 800 gr Su

 800 gr Zeesan Tiramisu

 350 gr Labne Peyniri

1500 gr Whiplio

 

500 gr Su

150 gr Toz Şeker

 30 gr Nescafe

 

Püskürtme Dekor

500 gr Dip Karamel

250 gr Ayçiçek Yağı

250 gr Krema Yağı

 

Dekor

40 gr Frenk Üzümü

4 adet hazır dekor topu

Hazırlanışı:

Burdenno Pandispanya miksi ile su ve yumurtayı mikser kazanına dökün. 1 dk düşük devirde, 4 dk yüksek devirde çırpın. Çemberlere 400 gr olacak şekilde dökün ve fırında pişirin. Su, Zeesan Tiramisu, Labne peynirini çırpılmış Whiplio ile karıştırın. Kahve sosu için suyu kaynatın, şeker ve nescafeyi ekleyip soğutup pandispanyanın üzerine fırça ile sürün.

Pastayı yapıştırın. 2 saat derin dondurucuda dondurun. Çıkarıp püskürtme dekoru ile dekore edin.

Pandispanya için;

Pişirme Dereceleri;

Taban Fırın: 165-185 C

Konveksiyonel Fırın: 150 C

Pişirme Süresi: 30 dk

 *Bu reçete ile 4 adet pasta yapabilirsiniz.

 

 

İçeriğe atla. | Geziye atla