Reçeteler
Creme Bourbonessa Çilekli Cup

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Su 1000 gr
Creme Bourbonessa Pasta Kreması Toz Karışım 400 gr
Süt 400 gr
Beyaz Fildişi Kuvertür Çikolata 200 gr
Bisküvi 1000 gr
Dekorasyon
Çilek ve Bisküvi Parçaları

Hazırlanışı

    Crème Bourbonessa Pasta Kreması Toz Karışım ile su mikserde 1 dakika, düşük 4 dakika yüksek devirde çırpılır ve beyaz fildişi kuvertür çikolata eklenir. Spatula yardımı ile süt eklenir. Alt tabana hazırlanan Crème Bourbonessa koyulur ve üzerine bisküvi eklenip Crème Bourbonessa ve çilek eklenir. Üzerine tekrar bisküvi koyulur. Bir adet çilek dilimlenerek ve jöleye batırarak kullanılır.