Reçeteler
Çilekli Dark Velvet Pasta

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Burdenno Dark Velvet için
Burdenno Dark Velvet Miksi 500 gr
Yumurta 200 gr
Sıvı Yağ 100 gr
Su 100 gr
Dolgu için
Frutafill Çilek Meyve Dolgusu 100 gr
Creme Bourbonessa Pasta Kreması Toz Karışımı 150 gr
Cremti Şekersiz Sıvı Şanti 100 gr
Süt 300 gr
Taze Çilek 350 gr
Dekorasyon için
Altın Çilek
Taze Çilek
Yaban Mersini

Hazırlanışı

    Burdenno Dark Velvet için, tüm malzemeler mikserde palet aparatı ile 5 dakika düşük devirde karıştırılır. Hazırlanan kek hamuru her biri 350 gr olacak şekilde kalıplara doldurulur. 175-180°C fırında 45 dakika pişirilir. Soğuyan kek 3 eşit parçaya bölünür.
    Dolgu için,
    Cream Bourbonessa pasta kreması toz karışım, Cremti şekersiz bitkisel sıvı şanti ve 300 gr süt mikserde 5 dakika çırpılır. Buzdolabında yarım saat dinlendirilir. Hazırlanan krema, bölünen keklerin arasına sıkma torbası yardımı ile daire şeklinde sıkılır. Çilekler ikiye bölünüp dizildikten sonra üst üste patlar dizilir.
    Dekorasyon için, altın çilek, taze çilek ve yaban mersini ile
    sunum tamamlanır.