Fıstıklı Bambu
Fıstıklı Bambu
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Burdenno Sade Kek Miksi | 600 | gr |
| Yumurta | 350 | gr |
| Sıvıyağ | 350 | gr |
| Su | 150 | gr |
| İç Dolgu İçin, | ||
| Zeesan Neutral | 250 | gr |
| Su | 250 | gr |
| Presta Cream Dolgu Kreması | 300 | gr |
| Whiplio Sıvı Şanti (Az Çırpılmış) | 500 | gr |
| Fıstık Özü | 100 | gr |
| Dekorasyon İçin, | ||
| Paletta Miroir Soğuk Jöle - Sade | 100 | gr |
Hazırlanışı
Kek için, bütün malzemeler mikserde palet yardımı ile 4 dakika karıştırılır. 40x 60 cm tavaya dökülür. 175°C fırında 12 dakika pişirilir.
İç Dolgu için, tüm malzemeler karıştırılır ve dolgu hazırlanır. Kek 3 parçaya bölünür, ara patlara hazırlanan krema ilave edilir. -18°C’de 1 saat dinlendirilir.
Dekorasyon için, paletta miroir sade jöle sürülerek dekorasyon tamamlanır.
