Markız
Markız
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Hamur için, | ||
| Tereyağ | 50 | gr |
| Şeker | 50 | gr |
| Whipra Bitkisel Sıvı Şanti | 150 | gr |
| Beyaz Çikolata Konfiseri | 500 | gr |
| Hindistan Cevizi | 100 | gr |
| Kırık Fındık | 200 | gr |
| File Fırstık | 200 | gr |
| Dolgu için, | ||
| Presta Fine Toffee Dolgu Kreması | 250 | gr |
| Dekorasyon için, | ||
| Beyaz Çikolata Konfiseri | 100 | gr |
Hazırlanışı
Hamur için, çerezler hariç bütün malzemeler ocakta 10 dakika ısıtılır ve çerezler eklenir. Hazırlanan karışım baklava tepsisine dökülüp -18°C’de dondurulur.
Dolgu için, Hamurun üzerine Presta Fine Toffee dolgu kreması sıkılır.
Dekorasyon için, beyaz çikolata ile dekorasyon tamamlanır.
