Reçeteler
Markız

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Hamur için,
Tereyağ 50 gr
Şeker 50 gr
Whipra Bitkisel Sıvı Şanti 150 gr
Beyaz Çikolata Konfiseri 500 gr
Hindistan Cevizi 100 gr
Kırık Fındık 200 gr
File Fırstık 200 gr
Dolgu için,
Presta Fine Toffee Dolgu Kreması 250 gr
Dekorasyon için,
Beyaz Çikolata Konfiseri 100 gr

Hazırlanışı

    Hamur için, çerezler hariç bütün malzemeler ocakta 10 dakika ısıtılır ve çerezler eklenir. Hazırlanan karışım baklava tepsisine dökülüp -18°C’de dondurulur.
    Dolgu için, Hamurun üzerine Presta Fine Toffee dolgu kreması sıkılır.
    Dekorasyon için, beyaz çikolata ile dekorasyon tamamlanır.