Reçeteler
Çatlak Brownie

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Margarin 240 gr
Bitter Çikolata 960 gr
Un 350 gr
Burdenno Brownie Miksi 75 gr
Tuz 5 gr
Kabartma Tozu 5 gr
Şeker 400 gr
Dolgu için,
Presta Cream Dolgu Kreması

Hazırlanışı

    Brownie için, yumurta ve şeker çırpılır, çikolata ve margarin bain-marie tekniği kullanarak eritilir. Eritilen çikolata ve margarin diğer karışıma ilave edilip karıştırılır ve karışım sıkma torbasına doldurularak üzerinde silpat olan 40x60 cm tepsi üzerine her biri yuvarlak olacak şekilde sıkılır. Taban fırında alt: 165°C, üst: 185°C’de 10 dakika pişirilir.
    Dolgu için,
    pişen brownieler soğuduktan sonra presta cream dolgu kreması ile yapıştırılır.