Reçeteler
Creme Bourbonessa ile Mono Ekler

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Jello Total 250 gr
Ilık Su (50-55°C) 415 gr
Dolgu için,
Creme Bourbonessa Pasta Kreması 250 gr
Cremti Şekersiz Sıvı Şanti 75 gr
Whiplio Sıvı Şanti 50 gr
Su 500 gr
Dekorasyon için,
Beyaz Kuvertür Çikolata

Hazırlanışı

    Jello Total için, jello total ve su orta devirde 5 dakika düz palet yardımı ile karıştırılır. 50 gr olarak çemberlerin içerisine sıkılır. 140°C’de 60 dakika pişirilir.

    Dolgu için, tüm malzemeler 1 dakika yavaş, 4 dakika hızlı devirde mikserde çırpılır. Pişen eklerlerin içine  torba yardımı ile dolgu doldurulur.
    Dekorasyon için, beyaz kuvertür çikolata ile dekore edilir.