Creme Bourbonessa ile Mono Ekler
Creme Bourbonessa ile Mono Ekler
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Jello Total | 250 | gr |
| Ilık Su (50-55°C) | 415 | gr |
| Dolgu için, | ||
| Creme Bourbonessa Pasta Kreması | 250 | gr |
| Cremti Şekersiz Sıvı Şanti | 75 | gr |
| Whiplio Sıvı Şanti | 50 | gr |
| Su | 500 | gr |
| Dekorasyon için, | ||
| Beyaz Kuvertür Çikolata |
Hazırlanışı
Jello Total için, jello total ve su orta devirde 5 dakika düz palet yardımı ile karıştırılır. 50 gr olarak çemberlerin içerisine sıkılır. 140°C’de 60 dakika pişirilir.
Dolgu için, tüm malzemeler 1 dakika yavaş, 4 dakika hızlı devirde mikserde çırpılır. Pişen eklerlerin içine torba yardımı ile dolgu doldurulur.
Dekorasyon için, beyaz kuvertür çikolata ile dekore edilir.
