Reçeteler
Frambulle

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Kek İçin,
Burdenno Red Velvet Kek Miksi 500 gr
Yumurta 325 gr
Su 90 gr
Sıvı Yağ 65 gr
İç Kreması İçin,
Su 250 gr
Zeesan Neutral 250 gr
Krem Peynir 200 gr
Whiplio Sıvı Şanti (Çırpılmış) 500 gr
Carusto Pasta Kreması (Çırpılmış) 500 gr
Frutafill Frambuaz Meyve Dolgusu 200 gr

Hazırlanışı

    Kek için, bütün malzemeler palet yardımı ile mikserde 4 dakika karıştırılır. 40 x 60 cm tepsiye dökülür. 170°C fırında 12 dakika pişirilir.
    Kreması için, su ve zeesan naturel karıştırılır, krem peynir ilave edilir. Önce çırpılmış whiplio daha sonra çırpılmış carusto ilave edilir. Frutafill frambuaz meyve dolgusu eklenir. Kek 3 parçaya bölünür ve ara katmanlara krema ilave edilir. - 18°C dolapta 30 dakika dinlendirilir. Dinlenen tatlı çıkarılır, üçgen halinde kesilerek servis edilir.