Frambulle
Frambulle
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Kek İçin, | ||
| Burdenno Red Velvet Kek Miksi | 500 | gr |
| Yumurta | 325 | gr |
| Su | 90 | gr |
| Sıvı Yağ | 65 | gr |
| İç Kreması İçin, | ||
| Su | 250 | gr |
| Zeesan Neutral | 250 | gr |
| Krem Peynir | 200 | gr |
| Whiplio Sıvı Şanti (Çırpılmış) | 500 | gr |
| Carusto Pasta Kreması (Çırpılmış) | 500 | gr |
| Frutafill Frambuaz Meyve Dolgusu | 200 | gr |
Hazırlanışı
Kek için, bütün malzemeler palet yardımı ile mikserde 4 dakika karıştırılır. 40 x 60 cm tepsiye dökülür. 170°C fırında 12 dakika pişirilir.
Kreması için, su ve zeesan naturel karıştırılır, krem peynir ilave edilir. Önce çırpılmış whiplio daha sonra çırpılmış carusto ilave edilir. Frutafill frambuaz meyve dolgusu eklenir. Kek 3 parçaya bölünür ve ara katmanlara krema ilave edilir. - 18°C dolapta 30 dakika dinlendirilir. Dinlenen tatlı çıkarılır, üçgen halinde kesilerek servis edilir.
