Reçeteler
Burdenno Purple Velvet Mono Pasta

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Kek,
Burdenno Purple Velvet Kek Miksi 500 gr
Yumurta 375 gr
Su 90 gr
Sıvı Yağ 65 gr
Krema,
Crème Bourbonessa Pasta Kreması Toz Karışım 500 gr
Su 100 gr
Cremti Şekersiz Sıvı Şanti 250 gr
Dekorasyon,
Şekerleme
Mereng
Kek parçaları

Hazırlanışı

    Kek: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 3 dk. yavaş devirde karıştırılır. Karışım, yağlı kağıt koyduğumuz fırın tepsisine eşit şekilde yayılır ve 170°C konveksiyonel fırında 13 dk. pişirilir. Pişen ve soğuyan kek çember şeklinde bölünür.

    Krema: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 30 saniye yavaş, 5 dk. hızlı devirde karıştırılır ve +4°C dondurucuda 30 dk. dinlendirilir. Bölünen keklerin arasına eşit olarak karışım eklenir ve her pat için aynı işlem tekrarlanır.

    Dekorasyon: Şekerleme, mereng ve kek parçaları ile dekorasyon tamamlanır.

Burdenno Purple Velvet Mono Pasta