Burdenno Purple Velvet Mono Pasta
Burdenno Purple Velvet Mono Pasta
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Kek, | ||
| Burdenno Purple Velvet Kek Miksi | 500 | gr |
| Yumurta | 375 | gr |
| Su | 90 | gr |
| Sıvı Yağ | 65 | gr |
| Krema, | ||
| Crème Bourbonessa Pasta Kreması Toz Karışım | 500 | gr |
| Su | 100 | gr |
| Cremti Şekersiz Sıvı Şanti | 250 | gr |
| Dekorasyon, | ||
| Şekerleme | ||
| Mereng | ||
| Kek parçaları |
Hazırlanışı
Kek: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 3 dk. yavaş devirde karıştırılır. Karışım, yağlı kağıt koyduğumuz fırın tepsisine eşit şekilde yayılır ve 170°C konveksiyonel fırında 13 dk. pişirilir. Pişen ve soğuyan kek çember şeklinde bölünür.
Krema: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 30 saniye yavaş, 5 dk. hızlı devirde karıştırılır ve +4°C dondurucuda 30 dk. dinlendirilir. Bölünen keklerin arasına eşit olarak karışım eklenir ve her pat için aynı işlem tekrarlanır.
Dekorasyon: Şekerleme, mereng ve kek parçaları ile dekorasyon tamamlanır.
