Reçeteler
Burdenno Purple Velvet Swissroll

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Kek,
Burdenno Purple Velvet Kek Miksi 500 gr
Yumurta 375 gr
Sıvı Yağ 65 gr
Su 95 gr
Krema,
Carusto Pasta Kreması 500 gr
Su 1000 gr
Cremti Şekersiz Sıvı Şanti 250 gr
Orman Meyveleri

Hazırlanışı

Kek, Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur ve 3 dakika orta devirde karıştırılır. 40*60 cm’lik fırın tepsisine yağlı kağıt koyulur ve hazırlanan karışım palet yardımı ile eşit şekilde tepsiye yayılır. 170°C konveksiyonel fırında 8-9 dakika pişirilir.

Krema, Sıvılar önce olacak şekilde tüm malzemeler miksere koyulur ve çırpma teli yardımı ile 30 saniye yavaş, 5 dk. hızlı devirde karıştırılır. +4°C dondurucuda 30 dk. dinlendirilir.

Birleştirme, Soğumuş kek ters çevirilip yağlı kağıttan çıkarılır ve üzerine dolapta bekletilen krema sürülür. Başlangıç tarafına orman meyveleri dizilir ve aynı taraftan rulo hareketi olacak şekilde kek karşı tarafa kadar yuvarlanır.

Burdenno Purple Velvet Swissroll