Reçeteler Reçeteler

Çilek Rüyası

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Biscamix Pandispanya Miksi 1000 gr
Su 150 gr
Yumurta 750 gr
Krema için
Su 1000 gr
Whiplio Sıvı Şanti 600 gr
Carusto Pasta Kreması Toz Karışım 500 gr
Taze Çilek 600 gr
Whiplio Sıvı Şanti 600 gr
Dekorasyon
Whiplio Sıvı Şanti 1000 gr
Fildişi Kuvertür Çikolata 1000 gr
Paletta Miroir Beyaz Jöle 500 gr
Pembe Gıda Boyası 5 gr
Beyaz Kuvertür Çikolata 300 gr

Hazırlanışı

Pandispanya için, Burdenno Pandispanya miksi, su ve yumurta mikser kazanına dökülür. 1 dakika düşük, 4 dakika yüksek devirde çırpılır. Her biri 400 gr olacak şekilde çemberlere dökülür ve  taban fırında: 165-185°C , konveksiyonel fırında: 150°C' de 30 dakika pişirilir.
Krema için, Carusto pasta kreması toz karışımı, Whiplio şekerli bitkisel sıvı şanti ve su mikser kazanına dökülür. 1 dakika düşük, 5 dakika yüksek devirde çırpıldıktan sonra krema kullanıma hazırdır. Pandispanya piştikten sonra yatay kesilerek katmanları oluşturulur. Krema ve çilekler eklenrek pasta hazırlanır. Whiplio ile pasta sıvanır.
Dekorasyon için, Whiplio şekerli bitkisel sıvı şanti kaynatılır, içerisine Paletta Miroir Beyaz Jöle, Fildişi Kuvertür Çikolata ve Pembe Gıda boyası eklenerek sos hazırlanır. Beyaz Kuvertür Çikolata ile pasta dekore edilir.

Çilek Rüyası