Frambuazlı Cheesecake
Frambuazlı Cheesecake
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Krem peynir | 1000 | gr |
| Şeker | 365 | gr |
| Un | 75 | gr |
| Vanilya | 15 | gr |
| Yumurta | 365 | gr |
| Cremti Şekersiz Sıvı Şanti | 425 | gr |
| Süt | 140 | gr |
| Nişasta | 20 | gr |
| Taban için, | ||
| Toz Bisküvi | 200 | gr |
| Tereyağ | 50 | gr |
| Dekorasyon, | ||
| Frutajel Frambuaz |
Hazırlanışı
Tüm malzemeler sırasıyla çırpma teli yardımı ile orta hızda çalışan miksere 1 dakika aralıklarla ilave edilerek karıştırılır. Tabanı bisküvi ile kaplanmış çemberlere dökülür ve 100°C fırında 165 dakika pişirilir.
Taban için, tereyağ eritilerek bisküvi ile karıştırılır ve çemberlere dökülür.
Dekorasyon için, pişip soğuyan kekin üzerine Frutajel Frambuaz sürülerek dekorasyon tamamlanır.
*Kalıp ölçüsü: 27 cm, Kesim ölçüsü: 13 cm olarak hazırlanmıştır.
