Halka Tatlısı
Halka Tatlısı
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Jello Total | 250 | gr |
| Su | 400 | gr |
| Un | 160 | gr |
| Şeker | 20 | gr |
| Limon Kabuğu Rendesi | 20 | gr |
| Dolgu | ||
| Carusto Pasta Kreması | 1250 | gr |
| Dekorasyon | ||
| Mont Blanc | 35 | gr |
Hazırlanışı
Tüm malzemeler pürüzsüz bir yapı elde edinceye kadar karıştırılır. Sıkma torbası yardımı ile her biri 65 gr olacak şekilde hamur dökülür. -18°C’de 15-20 dakika hamur dinlendirilir ve 160°C sıcaklıktaki yağda 5 dakika kızartılır. Soğuyan hamur kesilir ve arasına Carusto pasta kreması koyulur.
Dekorasyon, Mont Blanc erimeyen pudra şekeri ile süslenir.
