HoneyChoco Cupcake
HoneyChoco Cupcake
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| HoneyChoco Kek Toz Karışım | 1000 | gr |
| Su | 50 | gr |
| Yumurta | 500 | gr |
| Sıvı Yağ | 500 | gr |
| Dekorasyon | ||
| Su | 250 | gr |
| Whippo Bourbon Şanti Toz Karışım | 125 | gr |
| Whiplio Sıvı Şanti | 125 | gr |
| Labne | 100 | gr |
| Hazır Şeker Dekoru |
Hazırlanışı
HoneyChoco için, su, yumurta ve yağ mikser kazanına koyulur. 5 dakika palet tel yardımı ile karıştırılır. Karışım her biri 110 gr olacak şekilde cupcake kalıplarına dökülür ve taban fırında 165-185°C, konveksiyonel fırında 150°C sıcaklıkta 32 dakika pişirilir.
Dekorasyon için, su, Whippo Bourbon toz karışım, Whiplio şekerli bitkisel sıvı şanti ve labne karıştırılıp torba yardımı ile üzerine sıkılır. Hazır şeker dekoru ile süslenir.
*Bu reçeteden 18 adet cupcake elde edebilirsiniz.
