Kayısı Rüyası
Kayısı Rüyası
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Kek için, | ||
| Jello Total | 600 | gr |
| Su | 850 | gr |
| Dolgu için, | ||
| Zeesan Neutral | 200 | gr |
| Su | 200 | gr |
| Quattro 330 Pasta Kreması(Çırpılmış) | 20 | gr |
| Whiplio Sıvı Şanti | 400 | gr |
| Frutafill Kayısı Meyve Dolgusu | 320 | gr |
| Dekorasyon, | ||
| File Badem/Fındık | 100 | gr |
| Mont Blanc Erimeyen Pudra Şekeri |
Hazırlanışı
Kek için; Tüm malzemeler palet tel yardımı ile orta devirde 8-10 dakika karıştırılır. Hamur 60x40 cm ölçülerinde 2 adet pişirme tepsisine 500 gr lık porsiyonlarda yayılır ve üzerine file badem/fındık serpilir. 180°C taş taban fırında veya 160°C konveksiyonel fırında 40-45 dakika pişirilir.
Dolgu için; Zeesan Neutral ve su karıştırılıp içerisine çırpılmış Whiplio ve Quattro 330 eklenir. Karışıma Frutafill Kayısı eklenerek tekrar karıştırılır ve hazırlanan dolgu pişen hamurun arasına yayılır.
Dekorasyon; Mont blanc erimeyen pudra şekeri serpilerek dekorasyon tamamlanır.
