Reçeteler
Limonlu Yaz Pastası

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Kek için,
Biscamix Sade Pandispanya Miksi 320 gr
Yumurta 240 gr
Su 48 gr
Dolgu için,
Zeesan Neutral 150 gr
Carusto Toz Krema 100 gr
Su 200 gr
Presta Limon Dolgu Kreması 250 gr
Dekorasyon,
Presta Limon Dolgu Kreması 50 gr
Paletta Miroir Jöle - Sade 50 gr

Hazırlanışı

    Kek için, tüm malzemeler mikser yardımı ile karıştırılır ve 24 cm lik çembere doldurulur. 180°C fırında 33 dakika pişirilir (konveksiyonel fırında: 165°C, 30 dakika).
    Dolgu için, tüm malzemeler karıştırılarak pandispanyanın arasına sürülür.
    Dekorasyon için, presta limon dolgu sürülür ve paletta miroir jöle ile parlaması sağlanır.

Limonlu Yaz Pastası